2017-04-01 Tudásközpont
Középkori lakomával vár minden érdeklődőt a Könyvtári éjszaka!
Menü
Levesek:
-Tárkonyos ragu-lév cipóban malacból
-Hagyma lév
-Erdei gomba lév tejfellel
Második étkek:
-Sült oldalas, csülök fokhagymával tűzve
-Rozmaringos nyúlmáj pástétom vajas tésztában sütve, ánizsos szilvakompóttal
-Sült pisztráng gyömbéres almával, tormával
-Mézes – rizlinges csirkesült, juhtúrós-krémes puliszkával
-Udvari zöldséges rakott bulgur tehénnek sajtjával – snidlinges, langyos aludttejjel
-Házi készítésű sajtok szőlővel, mazsolával, dióval
Harmadik étkek:
-Összetört, citromos rizskása nádcukorral ízesítve, rózsavizes szőlővel
-Kemencében sült csigarétes, fahéjas szilvával
-Fánk áfonya lekvárral
-Gyümölcsök (szőlő, alma, körte, aszalt füge, bogyós gyümölcsök, magvak)
A vacsora ára: 3500 Ft/ fő