Share |
2017-03-27 Csorba Győző Könyvtár
Digitális nomád leszek!

Időpont: 2017. március 30. 17.00
Helyszín: Tudásközpont, konferenciaterem


Szabadúszó, startup csapat, megfásult multi alkalmazott, netalán munkanélküli vagy munkát kereső friss diplomás vagy? Digitális nomád akarsz lenni?

Élj és dolgozz szabadon a világban!

Tudni szeretnéd milyen a digitális nomádok élete? Digitális nomádként nem kell választanod munka és nyaralás között. Olyan dolgot csinálsz pénzért, amit szeretsz és te választhatod meg honnan. Tökéletesen mindegy, hogy hol élsz éppen a világban, dolgozhatsz Miami Beach-en, vagy éppen ha úgy tetszik a Balaton partján. Mert a munkádat bárhonnan meg tudod csinálni.

Soron következő rendezvényünk előadója Ballai Brigitta, a Digitális Nomádok közösség alapítója, akiről Magyarországon először egy éve hallhattunk egy előadás keretében, ami hatalmas sikert aratott. Az előadás hatására többen, – köztük komplett családok is – döntöttek úgy 2016-ban, hogy életmódot váltanak és megtalálják a módját, miként tudnak szabadon utazni és dolgozni a világban egy időben.

Brigitta közel 10 év nemzetközi cégeknél (IBM, ExxonMobil, Novell, American Greetings stb) töltött külföldi tapasztalat, valamint két év ENSZ-es megbízás után New Yorkban, úgy döntött, hogy itt az ideje váltani és kipróbálni a digitális nomád életet.

A Digitális nomád leszek című előadás során Brigitta élménybeszámolókkal, tanácsokkal, fontos tudnivalókkal, tippekkel segít elindulni neked is a digitális nomáddá válás útján.

A rendezvény ingyenes!
A program az Internet Fiesta programsorozat részét képezi.

http://www.csgyk.hu/digitalis-nomad-leszek/

« vissza