Share |
2017-04-18 Csorba Győző Könyvtár
Az Előretolt Helyőrség Irodalmi Karaván

Időpont: 2017. április 20. (csütörtök) 18.00
Helyszín: Tudásközpont, konferenciaterem (0. szint)

 

Az Előretolt Helyőrség Irodalmi Karaván estjén bemutatkoznak és műveikből felolvasnak a Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. Íróakadémiájának oktatói, mentorai és pályakezdői. Bemutatásra kerül az Enumeráció c. antológia, melyben közel félszáz szerzőnk műveiből olvashatók szemelvények. Eközben – és ezt követően – kötetlen hangulatú, őszinte beszélgetés irodalomról, művészetekről, önkifejezésről, tehetségről és szorgalomról, sikerről és kudarcról.

Az Irodalmi Karaván résztvevői:

Ármos Lóránd (mentor) 1980-ban született Nagykárolyban. Rózsahús című első verseskötete 2005-ben jelent meg az Erdélyi Híradó Kiadó gondozásában, melyért Méhes György-debütdíjban részesült. Apám a Holdig című verseskötete 2010-ben jelent meg az Erdélyi Híradó Kiadó és a Ráció Kiadó közös kiadásában. A kilternani ősz című, harmadik verseskötete 2016 novemberében jelent meg, az Erdélyi Híradó Kiadó és a Fiatal Írók Szövetsége közös kiadásában.

Bék Timur (pályakezdő) 1997-ben született Komlón, a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban eltöltött négy remek év után Szegedre költözött. Jelenleg ott él és tanul, hogy később magyart taníthasson, középiskolás fokon. Három éve ír verseket.

Dezső Katalin (pályakezdő) 1996-ban született Zalaegerszegen. A Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnáziumban érettségizett, jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának szabad bölcsészet szakos hallgatója. Publikált a Hévízben és a Holnap magazinban. Szabadidejében Rédicsen él édesanyjával és húgával.

 

csgyk.hu
facebook

« vissza