Share |
2020-11-11 Tudásközpont
Rendkívüli zárvatartás

A koronavírus következtében kialakult vészhelyzet miatt, összhangban a Magyar Kormány 484/2020. (XI. 10.) illetve az 505/2020. (XI. 17.) sz. és a 569/2020. megjelent rendelete értelmében, a Csorba Győző Könyvtár a PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont vezetésével, egyetértésben az intézmények fenntartóival a Tudásközpont épületét november 11-től bezárja.

A könyvtárak online szolgáltatásai tovább működnek, a kölcsönzés és helyben használat a Tudásközpont épületében szünetel.

A szolgáltatásokkal kapcsolatos információkról a https://www.lib.pte.hu/ és a www.csgyk.hu oldalokon adunk bővebb tájékoztatást.

 

Aktuális könyvtárhasználati információk

(Frissítve: 2021. január 11.)

 


A Tudásközpontban a zárvatartás idején lejáró kölcsönzéseket és olvasójegyeket meghosszabbítottuk. A lejárati dátumot Ön is ellenőrizheti az olvasói fiókján keresztül.

 

Ha kölcsönzései 2020. november 11. előtt már lejártak és még nem élt a hosszabbítás lehetőségével, akkor ezt megteheti online az olvasói fiókján keresztül.

Ügyeleti időben (hétköznapokon 08:00 - 16:00 között) chat szolgáltatásunkon és telefonon is kérhet hosszabbítást.
Könyvtárunk a zárvatartás idejére késedelmi díjat nem számít fel.
Abban az esetben, ha Önnek korábban keletkezett késedelme, lehetősége van az online díjfizetésre.

A kikölcsönzött példányok állapotát az alábbi linken ellenőrizheti, illetve rendezheti kölcsönzéseit online az olvasói fiókján keresztül.

https://corvina.tudaskozpont-pecs.hu/WebPac/CorvinaWebSecure?action=patrondata

 

Köszönjük olvasóink türelmét, megértését! Vigyázzunk egymásra!

« vissza