Share |
2021-05-07 Csorba Győző Könyvtár
Május 10-től újra látogatható a Tudásközpont

A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról szóló 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelet alapján könyvtárainkat 2021. május 10-től ismét megnyitjuk. A vonatkozó rendelkezések értelmében könyvtárunk csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható.

Aktuális könyvtárhasználati információk

Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb információkat a könyvtár látogatásával és elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatosan. Kérjük a járványügyi előírások betartását:

  • Az olvasói terek csak védettségi igazolvány és a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány felmutatásával használhatóak.
  • A belépésre jogosultak a hatályos könyvtárhasználati szabályzat szerint szabadon használhatják a Tudásközpont valamennyi szolgáltatását.
  • A belépésre jogosultak számára a Tudásközpont tereiben az orrot és szájat eltakaró maszkviselés, a 1.5 méteres védőtávolság megtartása, valamint a kézfertőtlenítés ajánlott.
  • Megkérjük kedves olvasóinkat, hogy kizárólag tünetmentesen látogassák intézményünket.

A Tudásközpont 0. szintjén, a regisztrációnál a megszokott módon folytatódik az ügyintézés: beiratkozás, könyvvisszavétel, hosszabbítás, könyvek átvétele és pénztartozások rendezése abban az esetben is lehetséges, ha a látogató védettségi igazolvánnyal nem rendelkezik. A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező olvasóink számára a maszk viselése kötelező. Az épületben csak a 0. szinten és csak a szükséges ideig tartózkodhatnak!

Védettségi igazolvány nélkül is kölcsönözhetek?

Igen. TKPont - Könyvcsomag kölcsönzési szolgáltatásunk védettségi igazolvány nélkül is igénybe vehető beiratkozott olvasóink számára.

Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Szeretettel várunk mindenkit!

 

PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont
https://www.lib.pte.hu/hu/nyitas_2021._majus_10.
Csorba Győző Könyvtár és fiókhálózata
https://www.csgyk.hu/ujra-nyitnak-konyvtaraink

« vissza