Share |
2011-09-01 PTE Egyetemi Könyvtár
A 2010 Journal Citation Reports újabb online konzultációi

A Thomson Reuters Kiadó online képzést hirdetett a Journal Citation Reports 2010-es verziójának bemutatására. Az előadások a WebEx honlapon keresztül, angol nyelven kerülnek megrendezésre.

  • [Klikk ide!] 2011. szeptember 12-én, hétfőn és
  • [Klikk ide!] 2011. szeptember 19-én, magyar idő szerint 20:00 órától.

Lejjebb gördítve megtalálják a kiadó meghívóját magyar nyelven, amely a regisztrációhoz szükséges linkeket is tartalmazza. Kérjük, továbbítsák minden olyan kollégának, akinek szüksége lehet a képzésre, segítsenek abban, hogy az információ eljusson az érintettekhez. (Forrás: Rábai Cecília, EISZ munkatárs, Digitális Pedagógia Osztály, Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. (1) 477-3127)

A 2010 Journal Citation Reports újabb online konzultációi szeptembertől!

Örömmel nyugtáztuk, hogy olyan sokan jelezték, hogy szeretnének mindent megtudni a JCR 2010-ről. A rendkívül nagy számú regisztráció következtében egy harmadik sorozat képzés indítása mellett döntöttünk, hogy részvételi lehetőséget tudjunk biztosítani mindenkinek. Az online találkozókon részletekbe menően megvitathatjuk a felmerülő kérdéseket, és világossá válik, melyek azok az értékes információk, amelyek a JCR 2010-ben elérhetők. A megbeszéléseken az alábbi témaköröket érintjük:

  • Impakt faktor számítás
  • Az ötéves impakt faktor
  • Eigenfaktor metrika

Ha többet szeretne tudni ezekről a témákról, és mellette még sok másról, regisztráljon valamelyik fenti időpontra!

« vissza