Share |
2011-09-15 Csorba Győző Könyvtár
Dél-dunántúli Régiós Civil Fórum a Tudásközpontban

A Központi Statisztikai Hivatal a 2011-es Népszámláláshoz kapcsolódóan elindította a hazai civil szervezetek számára együttműködési programját, a CIVIL PARTNER PROGRAMOT. A program célja, hogy a KSH a civil szervezetek közreműködésével hívja fel az állampolgárok figyelmét a Népszámlálási kérdőívben található szenzitív kérdések kitöltésének fontosságára, valamint a költséghatékony és kényelmes internetes kitöltés lehetőségére. Ennek érdekében az ország összes régiójában civil fórumot szervezünk, ahol a KSH helyi képviselőivel a Programról és a Népszámlálás részleteiről beszélgetünk majd.

A közös tapasztalat- és eszmecserével egybekötött fórumra várjuk Önt és munkatársait, hogy együtt vitassuk meg a Népszámlálás civil szervezeteket érintő kérdéseit!

Dél-Dunántúli Régiós Civil Fórum időpontja és helyszíne:
2011. szeptember 21-én, 11 óra
Tudásközpont
(7622 Pécs, Universitas u. 2/A)

Az együttműködésnek a Népszámlálás sikerén túl számtalan továbbgyűrűző hatása és következménye lehet, hiszen az érintettek számának meghatározásán keresztül súlyt ad a civil szervezetek által középpontba állított ügyeknek. Egy sikeres népszámlálás pontos és megbízható adataival egy évtizedig szolgálja majd a társadalom érdekeit.

A Civil Partner Program a Facebook-on is jelen van („Én a neten töltöm ki”). Az oldal az információáramlás és a civil kapcsolattartás fontos csatornája, ezért kérjük, csatlakozzon hozzánk és vegyen részt a közös kommunikációban!
http://www.facebook.com/civilpartnerprogram

Kérjük, hogy a Régiós Civil Fórumon való részvételi szándékát jelezze a civilpartner@kreater.hu email-címen!

Kapcsolat

Projektvezetés:
Rét Zsófia
ret.zsofia@kreater.hu

Venczel Sára
venczel.sara@kreater.hu

Szervezés, kommunikáció:
Barta Edit
barta.edit@kreater.hu

Telefon: 36-1-782-75-95

« vissza