Share |
2012-01-04 Csorba Győző Könyvtár
Felhívás: Könyvjelző Olvasóklub

Kedves Könyvbarátok!

A Csorba Győző Megyei - Városi Könyvtár új kezdeményezése lehetőséget kíván biztosítani azoknak az irodalombarátoknak, akik olvasmányélményeiket szívesen megosztanák másokkal, az olvasást ezzel közösségi élménnyé emelve.

Várjuk azok jelentkezését, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy havonta egy alkalommal egy közösen kiválasztott könyv kapcsán, kellemes környezetben, egy csésze tea társaságában beszélgessenek, és megosszák gondolataikat a jelenlévőkkel. Elképzeléseink szerint minden hónap utolsó hetében, csütörtökönként, 17.00 órai kezdéssel lennének az olvasóklub összejövetelei.
Az olvasóklub tagjai az első alkalommal fogják kiválasztani a következő olvasmányt, az előzetes javaslatokat figyelembe véve.

Az olvasóklub minden érdeklődő számára szabadon látogatható!

Az előzetes jelentkezéseket az alábbi elérhetőségek egyikén várjuk:

  • e-mailben: wochner.timea@gmail.com
  • személyesen: a Tudásközpontban, a Csorba Győző Megyei - Városi Könyvtár I. emeleti kölcsönző pultjánál

Jelentkezési határidő: 2012. január 19.

Első találkozás:
Időpont: 2012. január 26. (csütörtök), 17.00
Helyszín: Csorba Győző Megyei - Városi Könyvtár (a Tudásközpontban), Csorba Győző Emlékszoba

Az olvasóklubbal kapcsolatos információk megtalálhatóak az interneten a Csorba Győző Megyei -Városi Könyvtár és a Tudásközpont honlapján valamint az olvasóklub Facebook és iwiw oldalán.

Várjuk olvasmányjavaslataikat a szerző és cím feltüntetésével e-mailben, az olvasóklub Facebook és iwiw oldalán, valamint a Tudásközpont I. emeletén található (erre a célra kihelyezett) ládába.

« vissza