Share |
2012-02-07 Csorba Győző Könyvtár
Felhívás: Szőlő, füge, mandula - városismereti vetélkedő általános iskolásoknak

Kalandozás Pécs történetében a kezdetektől napjainkig

A Csorba Győző Megyei - Városi Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtára és a Baranya Megyei Múzeumok Igazgatósága három fordulós – a gyermekkönyvtár honlapjáról letölthető – feladatlapos városismereti vetélkedőt hirdet általános iskolai tanulók részére.

3-3 fős csapatok jelentkezését várjuk, a felkészítő tanár vagy egy, a csapatot segítő szülő elérhetőségének a feltüntetésével.

A feladatok között előre megadott időpontokban, havi egy alkalommal ingyenes múzeumi séta, illetve a nagyközönség által szabadon nem látogatható helyek megtekintése is szerepel, Tillai Gábor történész, múzeumpedagógus vezetésével.

Eredményhirdetésre május hónapban kerül sor, 3–4, 5–6 és 7–8 osztályos kategóriákban. A jól teljesítő csapatok oklevelet kapnak és értékes jutalmakra számíthatnak.

A feladatlapok 2012. február 10-től letölthetőek a Csorba Győző Megyei - Városi Könyvtár honlapjáról.
A megoldásokat

  • e-mailben a korbirodalom@baralib.hu címre vagy
  • postán a Csorba Győző Megyei - Városi Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtár, 7622 Pécs, Universitas u. 2/A  címre várjuk.

A kérdések megoldásához szükséges irodalom a gyermekkönyvtárban, a helyismereti gyűjteményben a versenyzők rendelkezésére áll.

További információk a 36 72 / 501-690 telefonon  kérhetők.

« vissza