Share |
2012-11-07 Csorba Győző Könyvtár
Babaváró - Irodalmi csoport

A Csorba Győző Megyei - Városi Könyvtár irodalmi csoportfoglalkozást indít kismamáknak és kispapáknak.

Amikor babát tervezünk, vagy esetleg már útban is van a kicsi, igen gyakori, hogy az örömteli várakozás mellett hirtelen tele leszünk kérdésekkel és kétségekkel pl. leendő szülői szerepünkkel, párkapcsolatunk sorsával és még sok minden mással kapcsolatban. Csoportfoglalkozásainkon témába vágó verseket és novellákat használunk kiindulópontként a személyes tartalmú beszélgetésekhez abban a reményben, hogy ez segít megoldásokat találni a résztvevőket foglalkoztató problémákra.

Várjuk mindazokat, akik szellemük, önismeretük ápolásához és az új életre való felkészüléshez az irodalom gyógyító erejéből is meríteni szeretnének!

A csoport indulása, gyakorisága: 2012 novemberétől a Tudásközpontban 7 alkalommal, 15 fős zárt csoportban.

A foglalkozások vezetője: Dr. Béres Judit, a PTE FEEK Információ- és Könyvtártudományi Intézetének adjunktusa, magyar nyelv és irodalom  szakos pedagógusi diplomával és pszichológia PhD-vel rendelkező informatikus könyvtáros, biblioterapeuta; civilben egy kétéves kisfiú anyukája.

Az első alkalom időpontja: 2012. november 14. 17.00 óra

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni lehet

  • a könyvtár nyitva tartási idejében személyesen: Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont 1. emelet (7622 Pécs, Universitas u. 2/A.) vagy
  • az alábbi elérhetőségeken

Letölthető:
Babaváró (.pdf)
Plakát - Babaváró (.pdf)

« vissza