Share |
2013-04-16 Csorba Győző Könyvtár
Születés Hete - Olvasásra születtem

A Csorba Győző Könyvtár szeretettel meghívja Önt és kedves családját interaktív baba- és gyermekfoglalkozással egybekötött kiadvány-bemutatójára 2013. május 9-én 16.00 órára a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontba.

Idén már tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Születés Hete országos szakmai, kulturális és tájékoztató rendezvénysorozat. A szervezők május 4-12 között, közel hatvan helyszínen várják az érdeklődő párokat, kismamákat, kispapákat, nagymamákat és nagypapákat.

A Csorba Győző Könyvtár fontos szerepet vállal a legkisebbek és az iskolás kort betöltött gyermekek olvasásra nevelésében. Új kezdeményezésének köszönhetően jött létre az "Olvasásra születtem" kiadvány, melynek célja felhívni a szülők figyelmét annak fontosságára, hogy gyermekünk minél korábbi életkorban kerüljön kapcsolatba a könyvekkel, az irodalommal. A kiadvány a könyvtárhasználati tudnivalók mellett, hasznos tanácsokat ad arról, hogy mikor mit olvassunk gyermekünknek és e mellett könyvajánlóul is szolgál a legkisebbek és szüleik számára.

« vissza