Share |
2013-11-20 Csorba Győző Könyvtár
Könyvbemutató - Dudás Andrea: Hétköznapi zsarnokok

A Csorba Győző Könyvtár és Dudás Andrea tisztelettel meghívja Önt és Barátait Dudás Andrea Hétköznapi zsarnokok című könyvének bemutatójára 2013. december 18-án (szerda) 17.00 órára a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontba.

Dudás Andrea negyedik könyvének bemutatója Hétköznapi zsarnokok címmel a pécsi Tudásközpontban.

"Az írónő előző könyvében már megismert, természetgyógyászként dolgozó Zsófi egy nem mindennapos utazás részese lesz. Zsófi páciense Anna, az ügyésznő, saját érdekeit maga előtt tartva, másokkal nem törődve éli életét. Nagy összegű nyereményét egy nagy utazásra költi, melyre Zsófit is magával viszi, kísérőként, aki mit sem sejt az utazás igazi céljáról. A könyvben egy igazi "hétköznapi zsarnok"-ot ismerhetünk meg, akiről a történet végére az is kiderül, hogy tud emberséges lenni. Zsófi életének újabb fejezetébe is betekinthetünk, melyben egy életre szóló, nehéz döntést is meg kell hoznia.

Eddigi legjobb Dudás Andrea könyv. Való életből merít, lebilincselő, magával ragad, nem lehet letenni. A leírtak egy részével szinte mindenki találkozhatott már a saját életében, sőt, ha jól körülnézünk, mindenki életében van legalább egy hétköznapi zsarnok.

Vagy talán mi magunk vagyunk?"

« vissza