Share |
2011-02-23 Csorba Győző Könyvtár
Tüke Fenomén - filmbemutató

A suttogó propaganda célba ért, belénk mart és el nem enged. A Tüke Fenomén 2010 Legjobb Kreatív Dokumentumfilmje közkívánatra ismét Pécsett, ezúttal a film témájához és szellemi súlyához méltó helyen a tizenháromezer négyzetméteres Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont spirituális falai között (7622 Pécs, Universitas u. 2/A. - Telefon: (72) 501-650) kerül bemutatásra 2011. március 5 -én 18 órai kezdettel.

Az exkluzív, ingyenes szamizdat bemutató során a szerencsés nézők között kisorsolásra kerül a sokkoló pécsi anyag extra tartalmaktól túlcsorduló limitált szériájú, kereskedelmi forgalomból kitiltott DVD változata is, valamint a film megtekintése után beszélgethetnek az alkotókkal és az arra vetődő szereplőkkel azok is, akik a tavaly októberi CinePécs Filmfesztivál dupla telt-házas bemutatóján szerencsétlenül az épületen kívül rekedtek.

Még egy fontos adalék, amiről A Tüke Fenomén bemutatóján talán többet is megtudhatunk; nevezetesen minden jel szerint tájékoztatást kapunk egy titkos összekötő kapocsról amely a 30Y zenekar Mecseki sétányok című dala, illetve A Tüke Fenomén című film között feszül...

A film alkotói minden érdeklődőt szeretettel várnak tehát 2011. március 5-én, 18 órai kezdettel a Pécsi Tudásközpontban; azaz a Kaptárban!

A filmbemutatóra a belépés díjtalan.

 


« vissza