Share |
2015-03-14 Csorba Győző Könyvtár
Baranyai családi kincsvadászat - pályázat általános iskolások számára

Hiszünk abban, hogy a legtöbb gyermekben és felnőttben ott él a kincskeresés ősi szenvedélye! Mi más is lehetne izgalmasabb, mint egy titkos fiók vagy szekrény felkutatása, amely régi könyveket, fényképeket rejt? A pályázat Téged is családi kincskeresésre hív. Szüleid, nagyszüleid, rokonaid segítségével érdekes fotókra, írott anyagokra (könyv, levelezés, napló stb.) bukkanhatsz saját családod múltjából. Fontos, hogy a családod tagjaihoz és lakóhelyükhöz köthető kincsek legalább fél évszázadosak vagy annál régebbiek legyenek.

A kincsekről készíts személyes hangvételű írást, melyből kiderül, miért fontos, érdekes, megható, meglepő stb. számodra, amit találtál!

A pályázati anyagot elküldheted e-mailben a korbirodalom@baralib.hu címünkre, postán vagy leadhatod személyesen Baranya megye könyvtáraiban, a pécsi fiókkönyvtárakban, a könyvtárbuszokon, és a Tudásközpont Körbirodalom Gyermekkönyvtárában.

Pályázati tudnivalók:

  • A pályázati korhatár 14 év.
  • A pályamű lehet vers, próza, interjú.
  • A 2-4 oldalas pályázathoz illusztrációt (max. 2-4 kép vagy rajz) is várunk a választott tárgyról.
  • A pályázati anyagra írd rá a neved, korod és az elérhetőséged! A nyertes pályázók az értékes ajándékokkal együtt a bemutatott kincs digitalizált változatát is hazavihetik. A legjobb alkotásokat a könyvtár holnapjának virtuális galériájában is bemutatjuk.

Kalandra fel! Indulj a kincskeresés!

A pályázati határidő: 2015. március 23.

Eredményhirdetés: 2015. március 26-án a Tudásközpontban az országos Internet Fiesta program keretében.

--- Klikk a teljes mérethez! ---

« vissza